Tengelic apartment

From 58000 Ft per night

A kezdő ár 2 személy tartózkodását (normál férőhely) tartalmazza, pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

Category:

Description

Arrival: 14:00-19:00
Departure: before 10:00
Bookable minimum days: 2
Payment: a foglalási összeg 50%-nak előre utalása, a fennmaradó összeg helyszínen fizetendő készpénzzel vagy bankkártyával.

Amennyiben a foglalást az érkezést megelőző 14 napon túl mondaná le, a foglaló összege adminisztrációs díj levonásával kerül visszautalásra. Az adminisztrációs díj a befizetett összeg 0,5 %-a, de legalább 2000 Ft.

Érkezés előtti 14. naptól illetve ha foglalás napján előzetes jelzés nélkül nem érkezik meg a vendég, a megrendelt szolgáltatás 100%-a kerül kötbérként felszámolásra. Ha a Szerződő fél a szállás-szolgáltatások igénybevételét előlegfizetéssel, hitelkártya garanciával, vagy más Szerződésben foglalt módon biztosította, és az érkezési napon helyi idő szerint 19:00 óráig nem érkezik meg, vagy nem jelzi előre, hogy ennél későbbi időpontban érkezik, a Szolgáltató a foglalót kötbérként érvényesíti. Ebben az esetben a szállást a Szerződő fél részére az érkezési napot követő nap 10:00 óráig fenntartja, majd ezt követően a Szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége megszűnik.

Arriving/leaving

  • Check-in time 19:00
  • Check-out time 10:00