Kedves Vendégünk!

 

Szeretnénk, hogy pihenésed örömteli és zökkenőmentes legyen. Ennek érdekében kérünk, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedj tudomásul venni, illetve betartani. Pipitér teljes területe magánterület, ahol a Pipitér Rooms & More Kft, továbbiakban Üzemeltető jogosult a szolgáltatásait saját maga által megszabott feltételekhez kötni, amelyeket a Házirendben összefoglalóan közzétesz.

  

1.) Bejelentkezéssel, kijelentkezéssel kapcsolatos információk:

A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 10:00 óráig kérjük elhagyni. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékodat szálláshelyünk részére e-mailben vagy telefonon légy kedves előre jelezni. Távozás napján tartózkodásod meghosszabbítására van lehetőség, amennyiben aznap nem érkezik vendég az adott szobába.

A szállás elhagyása esetén a beléptetőkártyát, kérjük az Üzemeltetőnek leadni vagy a szobában hagyni.

 

Fizetési feltételek:

50% előleg fizetése a foglalás megrendelésekor, 3 munkanapon belül banki átutalással az alábbi címre:

  • kedvezményezett neve: Pipitér Rooms & More Kft.
  • bankszámlaszám: 11749039-25211771-00000000

A fennmaradó összeget banki átutalással vagy kézpénzben/bankkártyás/SZÉP kártyás fizetéssel a helyszínen lehet kiegyenlíteni.

Áraink az ÁFA összegét tartalmazzák, de nem tartalmazza a 18 éves kortól fizetendő idegenforgalmi adót, amelynek összege 500 Ft/fő/éj.

A szálláshely által elfogadott fizetőeszközök:

– készpénz (HUF)

– bankkártya, hitelkártya (Paypass)

– SZÉP-kártya (OTP)

 

Lemondási feltételek:

A foglalás ingyenesen lemondható az érkezést megelőző 14. napig (az 50%-os ebben az esetben visszatérítjük). 14 napon belüli lemondás esetén a teljes ár 50%-a, 7-3 napon belüli lemondás esetén a teljes ár 80%-a, 3 napon belüli lemondás vagy no show esetén az előlegként fizetett összeg 100%-a kerül felszámításra kötbérként.

  

3.) Látogatók:
A szálláshely szobáiban és apartmanjaiban csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérünk, látogatóidat jelezd az Üzemeltetőnek.

 

4.) Alap szolgáltatásaink:

A szoba ára a vendégek részére az alábbiakat tartalmazza:

– kert, lugas, teraszok használatát

– parkoló: díjmentesen saját kamerával megfigyelt parkolást biztosítunk.

WIFI: a szobákban ingyenesen használhatod az internetet.

smart tv: a saját Netlix vagy HBO szolgáltatásoddal használhatod, összeköthető a telefonoddal. A hangerővel kérünk figyelj mások nyugalmára, kiemelten 22.00 óra után.

állatbarát szálláshely vagyunk. Előzetesen szíveskedj jelezni, ha kisállattal érkezel. Kérésünk, hogy a kedvenc négylábú szobatiszta legyen, illetve az udvaron/kertben minden esetben hagyjatok tisztasgot magatok után. 

kültéri jakuzzi használata: reggel 10.00 – este 22.00 óra között használható. A 2 db jakuzzink egyenként 5-5  férőhelyes, A jakuzziban tilos az étkezés, a törékeny tárgyak bevitele, vízbe ugrálás.

kerti szaunaház: használatát az Üzemeltetőtől kell kérni, a tervezett időpont előtt legalább 2 órával. A szaunában tilos az étkezés, a törékeny tárgyak bevitele. Amenyiben a szaunázásotok egybeesik egy szaunaszeánsszal, kérünk, az 5 perces felöntéseket és a szüneteket rugalmasan kezeljétek. 

 

5.) Biztonság:

A szálláshely egész területén tilos olyan tevékenység folytatása, amely jogszabályba ütközik, a jóérzést vagy a közerkölcsöt sérti, vagy alkalmas arra, hogy az emberekben félelmet, megbotránkozást keltsen. A vendégek kötelesek tiszteletben tartani a szálláshelyen dolgozók, méltóságát, személyiségi jogait. A szálláshely területére csak saját felelősségedre hozd be vagyon- és értéktárgyaidat. A szállás területére bevitt tárgyak megőrzéséért és a tárgyakban keletkező bármilyen kárért az Üzemeltető nem vállal felelősséget.
Tűzvédelem: a ház területén mindenhol találhatók tűzoltó készülékek: a bejáratoknál, az emeleten, a kerti helyiségeknél. Használatuk egyszerű, ne késlekedj tűz esetén. (Telefon: 105 vagy 112)

Dohányzás: minden zárt térben tilos a dohányzás és az elektromos cigaretta használata, az kizárólag az arra kijelölt helyszínen lehetséges.

A szálláshelyen gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni tilos.

 

6.) Takarítási rend: hetente egyszeri ágynemű és törölköző cserével (egy hétnél hosszabb tartózkodás esetén).

Napi takarítás megoldható, kérhető az Üzemeltető egyeztetésével. Mosással, vasalással kapcsolatos igényedet jelezd az Üzemeltetőnek.

 

7.) A vendégek nyugalma:
Kérjük, hogy tartsátok tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarjátok. Különös tekintettel figyeljetek egymás nyugalmára 22:00 – 08.00 óra között.

 

8.) Hibajelentés:
Kérünk, hogy az apartmanban tapasztalt mindennemű meghibásodást az Üzemeltetőnek haladéktalanul jelezd.

 

9.) Károkozás, tisztaság:
Minden vendég köteles az szálláshelyen kihelyezett tárgyakra, berendezésekre vigyázni, épségüket megőrizni, rendeltetésüknek megfelelően használni. Aki az épületben, a kihelyezett tárgyakban vagy a berendezésben, felszerelésben szándékosan vagy gondatlanul kárt okoz, az köteles az okozott kárt az Üzemeltető részére megtéríteni. Itt külön szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a szálláshelyünkön található festmények és szobrok magas értékűek, a Liberandum gyűjtemény részei, így azok épségére legyetek különös tekintettel.

Pipitér egész területén mindenki csak saját felelősségére használhat minden eszközt és berendezést.

A Pipitéren található eszközök, berendezési tárgyak az Üzemeltető tulajdonát képezik. Bármilyen eszközt, berendezési tárgyat tilos a szálláshely területéről kivinni!

A szálláshely területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása.

 

10.) Ügyelet:

24 órás ügyeleti szolgáltatás telefonon:

Csepeli Hajnalka: +36 30 019 2080

 

 

Vendégeink a szálláshely területére történő belépéssel a jelen Házirend rendelkezéseit önmagukra nézve kötelező érvényűnek ismerik el.

Köszönjük, hogy a Házirend betartásával hozzájárultok ahhoz, hogy a nálunk eltöltött idő mindenki számára kellemes élmény legyen!

Észrevételeket, hozzászólásokat, javaslatokat a pipiter@pipiterszigliget.hu e-mail címre várjuk!

Keressetek minket a honlapunkon és a közösségi média felületeinken!