Csapatépítés szigligeten

Hiszünk a csapatépítők kohéziós erejében, így szálláshelyünket úgy alakítottuk ki, hogy ideális helyszínt biztosítson tréningek, évértékelő meetingek vagy kötetlenebb vállalati események számára.

A felső házban található sokrétű közösségi tér a megfelelő technikai eszközökkel felszerelve (hangosítás, projektor, mikrofon, flipchart) biztosítja a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását.

A szálláshely díja tartalmazza a wellnes szolgáltatást (10 fős kerti szaunaház, 2 darab öt fős jakuzzi) is a csapat számára. Igény szerint reggelit, ebédet és vacsorát biztosítunk.

Baráti és családi események

Az életünket meghatározó, szeretetteljes kapcsolódásokkal teli élményekre vágyunk. Úgy alakítottuk ki Pipitért, hogy mindezeknek ideális helyszíne lehessen.

Születésnapok, évfordulók, keresztelők, legény- és leánybúcsúk, mini esküvők találnak otthonra nálunk.

A szálláshely biztosítása mellett, keressetek bátran minket egyedi programelemekkel kapcsolatban is, igény esetén – többek között – borkóstolót, családi ebédet és vacsorát, vártúrát vagy szaunaszeánszt is biztosítunk számotokra.

 

Kiegészítő programelemek

Kiemelten a vállalati események alkalmával javasoljuk a következő programokat, de nem várt izgalmakat biztosíthat egy e-bike túra a legénybúcsún vagy egy születésnapi agyaggalamblövészet. Melyik áll hozzátok a legközelebb a következő programlehetőségek közül? 

 • az egyik rokonunk, Takács Ferdinánd által felfedezett Csodabogyó-barlangban több nehézségi szintű túra (15 percnyi távolságra tőlünk)
 • nyári csapatépítőkhöz, legény- vagy lánybúcsúkhoz: wakeboard Vonyarcvashegyen.  A sportág kipróbálásához sem motorcsónakra, sem saját felszerelésre nincs szükség. A pályákon kölcsönözhető léc, deszka mentőmellény és szükség esetén neoprén ruha is.
 • 1-3 körös stresszoldó szaunaszeánsz
 • borkóstolóval összekötött élménytúra a Szigligeti Várban
 • agyaggalamb-, pisztoly- és pontlövészet a közeli Keszthelyi-hegység erdeiben
 • izgalmas e-bike túra a Balaton-Felvidéken túravezetővel, egyedi igények alapján összeállított útvonalon
 • airsoft
 • geocaching, filmforgatás vagy fotó szafari Szigligeten
 • csapatépítés szakképzett trénerrel
 • játékos csapatépítő feladatok a helyszínen
 • 5 tételes borkóstoló vacsorával

 

szigligeti fagyi nektek

Nincs finomabb nyári desszert a fagyitól. Főleg, ha azt a jóbarátaink, Zoliék készítik a Szigligeti Fagylaltozóban. Ha a nálunk töltött idő alatt a kötöttebb programotok nem engedi, hogy elsétáljatok a vár alatti fagyizóba – vagy csak egyszerűen szeretnétek a kertünkben heverve elnyalni néhány gombócot -, szolgáltatásuk révén akkor is megkóstolhatjátok a csapatotok három kedvenc ízét.

Rendezvényekre kialakított mobil fagyipultjuk ideális céges csapatépítésre, családi vagy baráti eseményekre, szülinapokra, mini esküvőkre, legény- és lánybúcsúkra is.

Élményvezetés Balaton-Felvidéken

Ha kimerítenétek kettesben vagy a baráti társasággal a szabadság fogalmát…. Béreljetek néhány órára, egy vagy akár több napra vintage autókat, majd vágjatok bele a retro kalandozásba, felfedezve a Balaton-Felvidék szépségeit. Ti milyen autóban képzelitek el magatokat? Egy régi bogárhátúban a naplementében, egy ikonikus T2 -es busszal a hegyekben vagy egy olasz csodával a magyar Toszkánában?

Az autók bérlésével kapcsolatban keressétek közvetlenül partnereinket, Tomit és Zsanát a lenti linkre kattintva, hogy érkezéskor a szobakulccsal együtt a kiszemelt vintage autó kulcsát is átvedd, amely már a parkolónkban vár rátok. 

a csapatok szerint

★★★★★

„A helyszínek izgalmasak, a programok rendkívül szórakoztatóak és színvonalasak voltak, arról nem is beszélve, hogy minden az általatok ígért forgatókönyv szerint zajlott, így az elvárásainkat maximálisan felülmúltátok. Csapatotok végtelenül kedves, segítőkész és szakmailag felkészült! Összességében elmondható, hogy minden program kivétel nélkül osztatlan sikert aratott, akár csak a szállásunk helyszíne, melynek páratlan panorámájával nem győztünk betelni! Külön kiemelnénk a borkóstolóval összekötött Szigligeti Vártúrát, melynek a különlegességét kétségkívül a záróra utáni látogatás adta. Nagy szeretettel ajánlunk Benneteket, a Pipitér Csapatát más cégek számára is, akik profi csapattal szeretnétek dolgozni!”

(M-K. Valéria – EuroAszfalt Kft.)

„Csapatépítő keretében 3 nagyon kellemes napot töltöttünk nálatok. A hely egy igazi kis ékszerdoboz, a szobák stílusos berendezése, az apró finom részletek kifinomult ízlést és odafigyelést tükröznek. Az esti pezsgőzés a jakuzziban, a grillezés, a közös főzés vagy a társasjátékozás a hangulatos teraszon mindannyiunknak feledhetetlen emlék maradt. A hely hangulata, az ízléses környezet, a barátságos szobák, a csodás kert, Hajni és Balázs figyelmessége, kedvessége mind hozzájárultak ahhoz, hogy úgy döntöttünk jövőre is visszajövünk! 🙂 Köszönünk mindent!”

(F. Mariann – Otthon Centrum)

„Kedves személyzet, minőségi berendezés, gyönyörű hely, finom reggeli. Nagy társasággal voltunk, de kettesben is remek lehet. Vissza fogunk még térni. Nagyon jól éreztük magunkat. 🙂 Köszönjük!”

(H.Patrik)

Panoráma
Piknik

Engedjétek elveszni magatokat Szigliget ófalujában, a házak között megbúvó gyalogos közökön keresztül. A sétához összekészítettük nektek az útravalót: egy táska pléddel, pezsgővel, finom falatokkal és az apró térképpel, aminek segítségével 15 perc alatt eljuthattok erre a páratlan helyre, hogy meghitten élvezhessétek mindazt, amitől Szigliget egyedülálló.

Pipitér Szigliget

Stresszoldó
szaunaszeánsz

Szaunaszeánszaink minden érzékre kiható élményként nyugtatják a testet, a lelket és a szellemet is. A szaunamester különböző legyezéstechnikai mozdulatokkal irányítja a levegőt a három felöntéses program alatt, melynek végén – az illóolajok, a zene, a gőz – egységes hatása hozhatja el a szauna katarzist, a vágyott euforikus meditatív állapotot.

Borkóstolóval egybekötött vártúra

Ki volt Favus pannonhalmi apát? Mi köze volt Szigligethez? Kik voltak a történelem során a vár urai? Kik éltek falai között? Miért lobog bencés zászló a torony tetején? Hogyan éltek régen a szigligetiek, mivel foglalkoztak? Hogy zajlott a várban az élet? Mindezekre a kérdésekre választ kapsz vártúránk során egy-egy pohár finom borral a kezedben!

Üljetek kocsiba, fedezzétek fel a környéket!

Szászi birtok – 6 min //  Gilvesy Pincészet – 8 min

Istvándy Birtok – 15 min

Afrika Múzeum Balatonederics – 6 min

Szegedy Róza-Ház Irodalmi Emlékmúzeum – 11 min

Folly Arborétum – 16 min

Tapolcai-tavasbarlang – 14 min

Csodabogyós-barlang Balatonederics – 11 min

Festetics-Kastély Keszthely – 20 min

Hévizi-tó – 28 min

Zalaszántói Béke Sztúpa (Buddhista sztúpa) – 28 min

Kőtenger Szentbékálla – 26 min

Zalahaláp Kőbánya Szobrok – 23 min

Csobánc-hegy – 20 min // Ábrahámhegy – 18 min

Szent György-hegy (Bazaltorgonák) – 11 min

Káptalantóti piac – 14 perc // Hegymagasi piac – 5 min

szigligeti programok sétatávolságra Pipitértől

Szigligeti Vár – 10 min

Szigligeti Várkávézó és Fagylaltozó – 10 min

Esterházy-kastély (Alkotóház) – 1 min

Játszótér – 3 min

Bakos Attila kertvendéglője – 15 min

Villa Kabala étterem – 35 min

Szigligeti Strandfürdő – 25 min

Kikötő Étterem – 35 min

Szigligeti móló – 35 min

Brin-garázs Kerékpárszervíz és Kölcsönző – 15 min

Szőlőhegyi Szentháromság Kápolna – 25 min

Németh Pince – 8 min

Szászi Vinotéka – 10 min